Web Directory: Romania - Construction, Repairs

1Cabane Voda :: Acasa

Daca aveti nevoie de o casa din lemn, cabana, mansardari sau mobilier de gradina, ati ajuns unde trebuie. Societatea MarCosty construieste pentru dumneavoastra case din lemn masiv pentru locuit sau vacanta, la nivel de mobila. Confortabilitatea, dorinta de a ridica calitatea vietii, si reintoarcerea la naturalete, reprezinta preocupari importante pentru cei ce doresc un trai unifamilial si sanatos. Pentru mai multe ne puteti contacta telefonic la numarul 0745193756.

249
2Arhitecti Bucuresti , Arhitect Bucuresti - Cabinet arhitect bucuresti

Arhitecti Bucuresti - Cabinete arhitectura,arhitecti bucuresti, arhitecti, arhitect, arhitect bucuresti, cabinet de arhitectura, cabinete arhitectura, arhitect sector 1,

248
3Container si containere. Vanzari si inchirieri containere.

Containere - vanzare si inchiriere. Vanzari si inchirieri containere birou maritim mobil 20 si 40 frigorific locuibil cabina paza container sanitar locuibil sau birou.

242
4saltele

O gama larga de saltele de calitate, de la cei mai renumiti producatori de saltele. Saltele Saltex, Saltele Prestige, Saltele Previ si Saltele Gala. TRANSPORT GRATUIT!

218
5Aer Conditionat - Montaj Inclus

Cele mai bune oferte de pe piata.Aparate cu montaj si transport inclus. Mai multe detalii click aici !!! Montaj,Service,Intretinere aparate de aer conditionat orice model

188
6Termopane Termopan Pret Profil

SUPER OFERTA la termopane ferestre si usi. Profil rehau, sticla dual protect , feronerie GU, 0767710068 sau 0722196107

170
7Acoperişuri ţiglă metalică, montaj ţigle metalice, învelitori, preţuri ţiglă

Acoperisuri tigla metalica, servicii montaj tigle metalice si sisteme de acoperisuri, invelitori acoperisuri. Comercializare tigla metalica si realizare acoperisuri din tigla metalica.

154
8Sobă de teracotă portabil TULVAN

TULVAN - Sobă de teracotă, Seminee, Sobă de teracotă pentru bucătărie cu plita gătit si cuptor, Placi teracota

153
9Container birou. Producator containere birou.

Vanzari container birou. Oferta producator containere birou diverse dimensiuni. Vanzari si inchirieri containere birou si locuibile.

141
10Acoperisuri tigla ceramica - montaj acoperisuri din tigla ceramica

Comercializam si montam diverse tipuri de sisteme de invelitori(tabla,tigla,sindrila),executam lucrari de dulgherie si confectii metalice,montam usi de garaj si ferestre de mansarda.Asiguram transport gratuit pentru toate zonele tarii si oferim 5 ani garantie scrisa pentru lucrarile efectuate de noi.

137
11SERVICII MONTAJ SI REVIZII TEHNICE PENTRU APARATE AER CONDITIONAT,

Montam orice echipament de aer conditionat ,preturi incepand de la 250 ron ,pentru aparatele care au kit-ul de instalare livrat la cumparate. Pentru aparatele care nu au kitul de instalare ,pretul de montaj cu materiale si manopera de montaj este de 350 ron. REVIZII TEHNICE LA ORICE TIP DE APARAT DE AER CONDITIONAT.PRETURI CU MATERIALE SI MANOPERA INTERVENTIE DE LA 100 RON.Tel 0722580961 ing Petrus M.

134
12Bonpet - stingator automat de incendiu

tehnologie japoneza revolutionara, cel mai sigur, eficient si rentabil stingator automat de incendiu, nu necesita verificare sau reincarcare timp de 10 Ani !

133
13Caloriq Heating System

Firma noastra va ofera sisteme de incalzire cu infrarosu: incalzire prin pardoseala, tavan si perete ( panouri infra, folie termica, covor electric de incalzire). Daca vrei sa afli cum puteti deveni distribuitor ne poti contacta la e-mail:info@caloriqheating.comsi vei primi toate detaliile legate de aceasta oferta in functie de locatia in care te afli.

132
14Amenajari Birouri - Catalogul firmelor specializate in amenajarea de birouri

mocheta trafic,montaj pardoseala, pardoseala, pardoseli,imobiliar,imobiliare,inchiriere spatii de birouri, spatii birouri bucuresti,spatiu de birou bucuresti,vanzare spatii birouri,black sea coast apartments,romanian land investments,romanian property management,romanian real estate,compartimentari birouri,partitionari birouri,pereti despartitori sticla,accesorii sticla,aluminiu balustrada,amenajari birouri,balamale, balustrada din inox,balustrade sticla, butoni,cabine de dus

108
15Transformatoare Elecmond Electric

Transformatoare Elecmond Electric - proiectare si constructie de transformatoare, revitalizare si reparatii!

96
16DEVIN-O REPREZENTANT -DR. ARACET

SC DOCTOR ARACET SRL producator de adezivi doreste colaborarea cu parteneri, oameni dispusi sa inceapa o colaborare pentru a beneficia de venituri substantiale. Oferta este valabila pentru toata tara domeniul fiind vanzarea si distributia produselor Dr. Aracet. Firma pune la dispozitie produsele ,oferind partenerilor suport logistic,detalii tehnice, mape de prezentare ,mostre precum si garantia unor colaborari reusite. www.doctor-aracet.ro

94
17Modus Floor - Welcome

Suntem specializati in comercializarea unei game complete de acoperiri pentru pardoseli si pereti: pardoseli si tapet PVC, pardoseli sportive, mocheta pentru birouri si hotel, pardoseli suprainaltate, parchet laminat, parchet triplustratificat, pardoseli epoxidice si turnate, design tapet, accesorii pentru pardoseli si pereti.

91
18perdele constanta,magazin perdele constanta,perdele moderne constanta

SHOWROOM-perdele constanta,perdele moderne constanta,perdele living constanta,magazine perdele constanta,draperii constanta,perdele dormitor constanta,perdele si draperii constanta,materiale/stofa tapiterie,draperii romane constanta,tapet constanta,tapet decorativ constanta,galerii perdele constanta,rurouri textile constanta,cuverturi de pat constanta,piele ecologica constanta,piele naturala constanta,fete de masa constanta,lenjerii de pat constanta,prosoape de baie constanta, - tel. 0753.825.347

84
19Case de Lemn | Case de Lemn

Case de lemn - Constructii case de lemn la cele mai mici preturi - Case de lemn la cheie - Case de lemn la rosu - Constructii case de lemn - Case din lemn

78
20ALPINISM UTILITAR

S.C. Dual Alpin S.R.L este o societate recunoscuta pentru serviciile de alpinism utilitar pe care le presteaza atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara. Avand alpinisti utilitari atestati si cu o vasta experienta in practicarea acestui gen de lucrari. Folosind tehnici moderne in domeniu avem posibilitatea si capacitatea de a executa o gama larga de servicii in materie de alpinism utilitar.

69