Site details:Go to www.makler.md
Title:

MAKLER

Description:Интернет версия рекламного печатного издания 'МАКЛЕР', охватывающего 4 города Молдовы (Кишинев, Бельцы, Тирасполь, Рыбница) и 2 города Украины (Одесса, Николаев).
Keywords:маклер, газета, объявления, реклама, агентство, недвижимость, издание, рекламная газета, кишинев, бельцы, бэлць, одесса, рыбница, тирасполь,
Category:News, Mass Media

Similar sites

1PRESS обозрение

PRESS обозрение - Интернет газета, Молдова.

319
2PRO TV

Информационное Агентство АЗИЯ-ПЛЮС

2855
3Revista Punkt

Revista PUNKT.md Deviza acestei Reviste ar putea fi formulata scurt: mai multa libertate, mai multa informatie, mai multa culoare, evident, mai multe pagini.

577
4Agentie depublicitate full-service din Moldova

Public Media Group este o companie cu capital privat integral moldovenesc specializata in domeniul publicitatii, Relatiilor publice si a serviciilor de organizare a evenimentelor (event management): logistica tehnica, video. Fondata in luna aprilie 2001 si reorganizata in 2004, compania si-a extins gama de servicii, si acum este in pozitia de a oferi clientilor cele mai bune solutii in domeniu

120
5Brand Mobile

"Mobile Media" a adus un concept nou si creativ, unic pe piata publicitara din Republica Moldova, diferit de instrumentele clasice de comunicare - "Brand Mobil-ul"

97