Site details:Go to www.costadaurada.ro
Title:

Costadaurada - prin Paralela45

Description:Costa Daurada este zona de litoral situata in sudul Barcelonei, la aproximativ 100 km distanta. Statiunea Salou, denumita si „plaja Europei” este cea mai renumita de pe Costa Daurada.
Keywords:Costa Daurada este zona de litoral situata in sudul Barcelonei, la aproximativ 100 km distanta Statiunea Salou, denumita si „plaja Europei” este cea mai renumita de pe Costa Daurada,
Category:Travel
State:state

Similar sites

1Coasta de Azur - prin Paralela45

Riviera Franceza a fost si ramane in continuare un simbol al elegantei si al distinctiei europene.Orase-statiuni precum Nisa, Cannes sau Juan les Pins, pe langa numeroasele festivaluri sau concerte.

149
2Antalya - prin Paralela45

Antalya - Un paradis all inclusive. Cele mai frumoase hoteluri din Turcia.

162
3Costabrava - prin Paralela45

Costa Brava si Costa Maresme sunt cele doua zone de litoral situate in nordul Barcelonei unde puteti petrece o vacanta de neuitat la cel mai bun raport calitate - pret.

145
4Creta - prin Paralela45

Creta - Insula cu mare limpede si calda.

236
5Ibiza - prin Paralela45

Turisitii se pot bucura de noaptea specifica insulei, plimbandu-se pe strazile emblematice ale orasului. Lasati-va sedusi de magia noptii din Ibiza; aici noaptea are o alta fata.

216
6Nisipurile de aur - prin Paralela45

Este cea mai cunoscuta statiune a Bulgariei. Se afla la 18 km nord de Varna, intr-o arie ecologica protejata si are una dintre cele mai bune plaje din Europa, cu o lungime de 3, 5 km.

125