Site details:Go to www.container-containere.ro
Title:

Container si containere. Vanzari si inchirieri containere.

Description:Containere - vanzare si inchiriere. Vanzari si inchirieri containere birou maritim mobil 20 si 40 frigorific locuibil cabina paza container sanitar locuibil sau birou.
Keywords:container, containere,
Category:Construction, Repairs

Similar sites

1SERVICII MONTAJ SI REVIZII TEHNICE PENTRU APARATE AER CONDITIONAT,

Montam orice echipament de aer conditionat ,preturi incepand de la 250 ron ,pentru aparatele care au kit-ul de instalare livrat la cumparate. Pentru aparatele care nu au kitul de instalare ,pretul de montaj cu materiale si manopera de montaj este de 350 ron. REVIZII TEHNICE LA ORICE TIP DE APARAT DE AER CONDITIONAT.PRETURI CU MATERIALE SI MANOPERA INTERVENTIE DE LA 100 RON.Tel 0722580961 ing Petrus M.

134
2Cabane Voda :: Acasa

Daca aveti nevoie de o casa din lemn, cabana, mansardari sau mobilier de gradina, ati ajuns unde trebuie. Societatea MarCosty construieste pentru dumneavoastra case din lemn masiv pentru locuit sau vacanta, la nivel de mobila. Confortabilitatea, dorinta de a ridica calitatea vietii, si reintoarcerea la naturalete, reprezinta preocupari importante pentru cei ce doresc un trai unifamilial si sanatos. Pentru mai multe ne puteti contacta telefonic la numarul 0745193756.

249
3Modus Floor - Welcome

Suntem specializati in comercializarea unei game complete de acoperiri pentru pardoseli si pereti: pardoseli si tapet PVC, pardoseli sportive, mocheta pentru birouri si hotel, pardoseli suprainaltate, parchet laminat, parchet triplustratificat, pardoseli epoxidice si turnate, design tapet, accesorii pentru pardoseli si pereti.

91
4Transformatoare Elecmond Electric

Transformatoare Elecmond Electric - proiectare si constructie de transformatoare, revitalizare si reparatii!

96
5TERMOCLIMA EXIM S.R.L. | Instalatii termice si de gaz

Inca din 2001, de la infiintare Termoclima Exim S.R.L si-a propus sa produse de calitate europeana si servicii optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

22