Site details:Go to www.coastadeazur.ro
Title:

Coasta de Azur - prin Paralela45

Description:Riviera Franceza a fost si ramane in continuare un simbol al elegantei si al distinctiei europene.Orase-statiuni precum Nisa, Cannes sau Juan les Pins, pe langa numeroasele festivaluri sau concerte.
Keywords:Riviera Franceza a fost si ramane in continuare un simbol al elegantei si al distinctiei europeneOrase-statiuni precum Nisa, Cannes sau Juan les Pins, pe langa numeroasele festivaluri sau concerte,
Category:Travel
State:state

Similar sites

1Nisipurile de aur - prin Paralela45

Este cea mai cunoscuta statiune a Bulgariei. Se afla la 18 km nord de Varna, intr-o arie ecologica protejata si are una dintre cele mai bune plaje din Europa, cu o lungime de 3, 5 km.

125
2Costadaurada - prin Paralela45

Costa Daurada este zona de litoral situata in sudul Barcelonei, la aproximativ 100 km distanta. Statiunea Salou, denumita si „plaja Europei” este cea mai renumita de pe Costa Daurada.

134
3Creta - prin Paralela45

Creta - Insula cu mare limpede si calda.

236
4Costabrava - prin Paralela45

Costa Brava si Costa Maresme sunt cele doua zone de litoral situate in nordul Barcelonei unde puteti petrece o vacanta de neuitat la cel mai bun raport calitate - pret.

145
5Ibiza - prin Paralela45

Turisitii se pot bucura de noaptea specifica insulei, plimbandu-se pe strazile emblematice ale orasului. Lasati-va sedusi de magia noptii din Ibiza; aici noaptea are o alta fata.

216
6Antalya - prin Paralela45

Antalya - Un paradis all inclusive. Cele mai frumoase hoteluri din Turcia.

162