Site details:Go to www.academiaonline.ro
Title:

Academia Online - Cursuri online

Description:Academia Online - Cursuri prin Internet in domeniile: Afaceri, Dezvoltare personala, Limbi straine, IT, Educatie.
Keywords:index, all,
Category:Education
State:state

Similar sites

1YourAcademy - Academia de cursuri online!

Your Academy este o academie online care ofera cursuri de formare profesionala in regim e-learning. Sistemul de invatare de tip e-learning a inceput sa fie tot mai preferat in randul celor care doresc sa acumuleze cunostinte intr-un anumit domeniu, datorita lipsei timpului liber si a avantajelor oferite de sistemul de studiere online.

2Consult Scolari - Cursuri auto online

Asociaюie non-profit cu scopul de a sprijini dezvoltarea personalг єi profesionalг a angajaюilor din unitгюile comerciale cu profil auto din Romania.

334
3Jocuri online - Free online games

jocuri online in flash si java, merita incercate, intra si convingete.

274
4LIBRARIE Online - Magazin de carti online

Librarie online - Magazin de carti on-line. Carti din cele mai diverse domenii: arta, beletristica, critica, bibliografie scolara, birotica, papetarie, calculatoare, carte straina, IT&C, books

614
5Plati Online - Ce este Plati Online ?

PlatiOnline.ro este un sistem de gestiune al tranzactiilor electronice efectuate cu carduri bancare emise sub sigla Visa/MC ce se adreseaza comerciantilor online.

242
6Muzica Online | Radio Online | Radioteam.ro

RadioTeam Live @ Internet - The Online Electronic Music Community (Muzica Online, DJ & Mixing Software, Radio Online) www.radioteam.ro

423